Sportkleding

Zie hier ons assortiment aan sportkleding voor diverse sportclubs. Wij verkopen de merken Stanno, Hummel en Erima.

Hummel 
Een van oorsprong Deens merk , vormt een van de pijlers van onze sport afdeling betaalbaar en compleet . Een sterke tegenhanger van alle van oudsher bepaalde merken op gebied van sport . Hummel is vooral bekend in de handbal wereld in Nederland en Duitsland maar je vind ze  in de Scandinavische landen vooral op de voetbal velden . 

 

Stanno 

Dit merk is nou verweven met Hummel . De importeur van Hummel in Nederland heeft Stanno ontwikkeld voor de Nederlandsche Markt. Je ziet het merk sterk terrein winnen in Nederland Diverse eredivisie clubs (voetbal) spelen met dit merk. Ook is het Nederlandse Handbal team vanaf 2021 gestoken in Stanno.

Erima

Als oudste nog bestaand Duits sportmerk kunnen we terugkijken op een geschiedenis die rijk is aan tradities. Uit meer dan 115 jaar ervaring put ERIMA kracht om te bouwen aan de toekomst. Graag nemen we je mee op een tijdreis door de ERIMA historie en maken we je duidelijk hoe de ERIMA waarden eersteklas kwaliteit, design, innovatie, passie, authenticiteit en gemeenschappelijkheid door de jaren heen diep in het DNA van de fabrikant van sportartikelen verankerd zijn. Hier kom je alles te weten over de belangrijkste mijlpalen:

Onze roots liggen in de teamsporten.
We willen onze teams snel en betrouwbaar bevoorraden. Vandaag spelen teams van over de hele wereld, van de regionale reeksen tot de Champions League, in onze artikelen. We weten hoe belangrijk het is voor elk team om een ​betrouwbare leverancier van sportuitrusting te hebben.
Meer dan 400 artikelen in 30.000 varianten worden in de kortste tijd tot bij onze klanten gebracht, in meer dan 50 landen. De teamlines van onze collectie blijven tot vijf jaar beschikbaar. Hierdoor kunnen clubs hun uitrusting op de lange termijn beheren.

Fairplay is voor ons niet enkel op het voetbalveld heel belangrijk, maar ook in de omgang met onze commerciële partners. We nemen onze verantwoordelijkheid over de volledige bevoorradingsketen. De basis daarvoor ligt bij de langdurige partnerships met onze leveranciers. Samen maken we er continu werk van de omstandigheden verder te verbeteren waarin de textielproductie plaatsvindt. Zo verbeteren we ook de arbeidsvoorwaarden van de mensen, de kwaliteit van onze producten en gaan we spaarzaam om met grondstoffen.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid.

Privacy & Disclaimer