Lingerie

Heeft u zich nog niet eerder op het gebied van lingerie laten adviseren? Is uw lichaam in korte tijd erg veranderd? Heeft u voor een gelegenheid lingerie nodig? Dan staan wij voor u klaar om u persoonlijk advies te geven. 

Naast onze basiscollectie lingerie kunt u bij ons ook terecht voor sportbh's, corrigerende ondermode en seizoenscollecties van de diverse merken. Merken als: Thriump, Felina, Ten cate, LingaDore, Sloggi en Magic bodyfashion. 

 

Van de allerfijnste verleidelijke lingerie tot uiterst functionele en bijzonder hoogwaardige sportkleding, van casual eigentijdse modellen tot comfortabel. Het sterke merk Triumph is synoniem met unieke producten voor iedereen en voor elke gelegenheid.

 

Sexy of romantisch, licht en naturel - de moderne vrouw kan kiezen hoe ze zichzelf wil presenteren, geheel kijkend naar haar gevoel en verlangens. De veeleisende Triumph draagster krijgt altijd wat ze wil!

 

De Triaction by Triumph sportbehalijn omvat een brede waaier aan stijlen, maten en pasvormen voor elke activiteit.

LingaDore vindt elke vrouw mooi, précies zoals ze is. De verschillende collecties versterken de vrouwelijke vormen en benadrukken de schoonheid van de vrouw. Wij stellen dan ook hoge eisen aan de pasvormen en kwaliteit van onze producten. De collectie richt zich op elke vrouw en is bereikbaar voor elke portemonnee. Niet voor niets hanteren wij als motto: betaalbare luxe voor iedereen.LingaDore is een modemerk uit het oosten van Nederland dat haar lingerie, badmode en homewear collecties over de hele wereld verkoopt. De LingaDore vrouw is puur en avontuurlijk, een echte natural beauty, maar wel met een sexy touch. Onze collectie is erg divers. Van speciale items tot luxe basics. Het maakt daarom niet uit in welke mood je bent, LingaDore heeft items in elke stijl.

Felina

In meer dan 135 jaar heeft Felina zich ontwikkeld van een kleine korsetfabrikant tot een wereldwijd lingeriebedrijf - actief in meer dan 50 landen. Het bedrijf heeft eigen verkoopkantoren in heel Europa. In het designcentrum in Mannheim worden lingeriecollecties gecreëerd voor vrouwen over de hele wereld. 2015 FELINA International AG wordt overgenomen door de Palero Group. Samen met de nieuwe eigenaar worden de troeven uitgebreid en wordt het succesverhaal van FELINA voortgezet. De beste materialen, hoogwaardige productie en een perfecte pasvorm zorgen voor het nu al legendarische Felina draagcomfort. In het assortiment: soepele lingerie voor alledag, sensuele lingerie met kant en borduursels en functionele shapewear. Felina International maakt sinds juni 2017 deel uit van de Europese Lingerie Groep E|L|G, een van de belangrijkste producenten van stoffen en kant in de lingerie-industrie onder de merknaam LAUMA. Met de merken FELINA en CONTURELLE zijn wij op de internationale markten vertegenwoordigd.

 

MAGIC is het gevoel van zelfvertrouwen, support en comfort. MAGIC Bodyfashion is het Total Body Solution Lifestyle merk dat als doel heeft vrouwen te ondersteunen door het bieden van alle benodigdheden, van producten tot tips & trics, om de beste versie van zichzelf te laten zien. Door het dragen van de prachtige producten van MAGIC Bodyfashion moedigen we je aan: #showoffyourmagic

Al meer dan 25 jaar biedt MAGIC Bodyfashion prachtige en functionele shapewear, ondergoed,  beenmode en accessoires voor vrouwen. We hebben recent onze collectie verder uitgebreid en zijn opgeschoven naar een lifestyle merk dat nu trots ook collecties aanbiedt met o.a. home wear en leggings. We zijn trots op deze innovatieve oplossingen, ontwikkeld door vrouwen met de behoeftes van elke vrouw in onze gedachten. MAGIC producten zijn wereldwijd verkrijgbaar in circa 60 landen, van de Verenigde Staten tot Europa en van Zuid-Afrika tot Azië.

Al 30 jaar het favoriete merk van moderne en actieve vrouwen. De ultieme mix van fun, verleiding, kwaliteit en comfort.Comfort is liberating and empowering. So we put comfort first, second and third in everything we do. With innovative materials, designs and out of the box thinking we create the world’s most comfortable, wearable, everyday, innovative bodywear. Since 40 years we are a hallmark of diversity and modern uncompromising lifestyle that emboldens people to stand for themselves.

De Lingerie van ten Cate  voelt zacht aan en tekent niet onder jouw favoriete outfit. Dit komt mede door onze speciale techniek van rondbreien. In ons ten Cate assortiment voor dames vind je onder andere ondergoed , lingerie , sportkleding en thermokleding. Laat je verrassen door ons ruime assortiment en kies voor de topkwaliteit van ten Cate.