Damesmode

Onze winkel hangt weer vol met najaarsmode. Mooie jeans van Red Button, T-shirts met lange mouwen van Dreamstar en nog nog veel meer prachtige kleding van diverse merken.

Kom eens bij ons langs om de uitgebreide collectie te bewonderen. 

Dreamstar is een Nederlands merk dat zich richt op modebewuste en actieve vrouwen. Ze ontwerpen kleding met een casual touch en comfortabele pasvorm.

Red Button richt zich op duurzame kleding, ze streven naar 'circulaire' producten. Deze producten worden gemaakt van gerecycled materiaal en zullen, zodra ze uitgedragen zijn, ook weer als grondstof voor het volgende product gebruikt worden. 

Orientique heeft meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige damesmode. Orientique richt zich op een onderscheidende look voor vrouwen boven de 35. Orientique is gespecialiseerd in natuurlijke stoffen. Onze "plant to garment" filosofie betekent dat het katoen, linnen en rayon gebruikt in al onze kleding zorgvuldig is geselecteerd uit enkele van 's werelds beste fabrieken en speciaal voor de Orientique productie is geweven. Orientique toont met trots alle natuurlijke kledingstukken met de kenmerkende "Orientique Naturally Australian" tag. Het Orientique design team werkt nauw samen met ambachtslieden in heel Europa om de mix van prachtige prints in elke collectie te creëren. Creatieve teams in Milaan, Como, Parijs en Londen zijn de primaire bron voor de mode richting van elk seizoen. 

FOS-Amsterdam ontwerpt en produceert een collectie die perfect aansluit en voldoet aan de wensen van de moderne vrouw.
Ze is een volwassen vrouw die een actief leven leidt en haar eigen stijl heeft. Ze heeft een druk leven en wil er goed uitzien. Ze wil kleding dragen die fantastisch, stijlvol en comfortabel is. FOS-Amsterdam geeft hen precies dat: een modemerk met een comfortabele eigen signatuur, een breed pasbereik van S tot XXL voor een zeer betaalbare prijs.

De filosofie van Azay is om ​​eenvoudige en commerciële mode te maken waar je je prettig bij voelt en looks kunt combineren voor je levensritme. 

Betaalbare jeans met oog voor de moderne vrouw, trendvolgend maar dan wel in meest praktisch zin van het woord. Jeans voor alle dag . Voor een feest of mee naar je werk te gaan een allround jeans!

Leona is een familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar bestaat. Dit hebben ze weten te bereiken door constant in beweging te blijven en door steeds in te spelen op nieuw ontwikkelingen en trends. Doordat het een klein familiebedrijf is kunnen ze snel op veranderende omstandigheden inspringen. Leona biedt de moderne eigentijdse vrouw van nu actuele, stijlvolle mode voor elk moment van de dag. Ze hebben een zorgvuldig samengestelde collectie, met veel aandacht voor kwaliteit, comfort, pasvorm en kleur.