Carnavalsspullen

Elk jaar na de kerst t/m de carnaval toveren wij onze winkel om tot een grote carnavalswinkel. U kunt bij ons terecht voor carnavalskleding, mutsen, sjaals,  vele accessoires, cd’s, schmink, en nog veel meer! We hebben ook buttons, keycords, en bordjes met plaatsnamen.              Zit de juiste plaats er niet tussen? Geen probleem! Dan maken we die gewoon voor u. Loop bij ons binnen en laat u verassen door onze grote collectie! We zoeken constant naar de unieke items zodat er dingen zijn die je alleen bij ons vind. We kunnen wel stellen dat de om de vastelaovendj te beginnen eerst de sfeer bij ons geproefd moet hebben. 

 

We hebben laatst de rieksdaag (leuk dat ze voor de gelegenheid de limbo vlag hadden gehesen in Berlijn) gevuld met vrolijke gasten , wat een feest!

Iets anders voor vastelaovendj dat kan bij ons wij verkopen al jaren gepersonaliseerde artikelen om jouw outfit dat extra's te geven. De meeste feestvierders zijn creatievelingen. Als je een idee hebt deel het met ons om het te realiseren .