Beenmode

Onze merken: Kunert, Oroblu, Hudson, Basset, Puma, Teckel, Stapp en Yellow Moon. 

Een passie voor benen is het credo van het merk KUNERT. KUNERT produceert sinds 1907 premium kousen en sindsdien staat het merk KUNERT voor mooie benen. Dit is levende traditie en tegelijkertijd onderdeel van onze merkcultuur, die ook onze toekomst zal vormgeven: uitstekende en hoogste kwaliteit en moderne elegantie voor al onze KUNERT-kousen.

Met onze hoogwaardige dames panty's , kousen en sokken combineren we betaalbare stijl met onmiskenbare elegantie en een onovertroffen pasvorm. Onze panty's voor dames behoren tot het kernassortiment, omdat hier de grote knowhow van KUNERT ligt. Door voortdurend onderzoek en ontwikkeling creëren we zeer functionele producten die KUNERT-producten tot iets speciaals maken.

 

HOGE KWALITEIT PANTY

KUNERT's grote portfolio omvat veel hoogwaardige functionele panty 's zoals verkoelende kousen , warme kousen en zeer zachte en drukvrije sokken geschikt voor diabetici . We hebben hoogwaardige, geschikte panty's voor elke gelegenheid en voor elke behoefte:

 

ONDERSTEUNENDE EN VROUWELIJKE KOUSEN

Tot onze functionele artikelen behoren ook corrigerende kousen voor dames of steunkousen van KUNERT. 

 

Over Oroblu

Oroblu is hét Italiaanse legwear en bodywear merk voor de elegante, zelfbewuste vrouw. De producent van Oroblu is CSP International Fashion Group. Opgericht in 1973 en gevestigd in de regio Castel Goffredo waar 2/3 van de beenmode consumptie in Europa en 1/3 van de beenmode consumptie wereldwijd wordt geproduceerd. CSP is een van de meest toonaangevende bedrijven in de wereld van beenmode en bodywear en als enige Italiaanse beenmode producent beursgenoteerd.

Continue en intensieve research, een enorme technische knowhow en daarmee gepaard gaande innovaties in de productontwikkeling, zijn altijd de belangrijkste brand values geweest voor Oroblu. Door haar innovatieve karakter brengt Oroblu steeds weer unieke producten op de markt, waarvan een groot deel nog steeds absolute bestsellers zijn.

De Oroblu collecties kenmerken zich door een tijdloze elegantie, een zeer hoog draag comfort en perfecte prijs-kwaliteitverhouding. De buitengewone aandacht voor details en de sterke vooruitstrevende blik in de modewereld maken de Oroblu producten wereldwijd geliefd. De vele trouwe fans van deze Italiaanse stijl waarderen de betaalbare luxe die het merk biedt.

Oroblu biedt een breed assortiment van beenmode en ondermode, zowel basis-als fashion collecties. Het merk is verkrijgbaar in de betere lingerie- en beenmodespeciaalzaken en in de toonaangevende warenhuizen.

 

HUDSON IS HET MODIEUZE KOUSENMERK VOOR ALLE LEEFTIJDEN

Al meer dan 70 jaar staat het merk Hudson voor kleurrijkheid, modieus design en product diversiteit. Hudson panty's, sokken, kniekousen & Co. combineren actuele modetrends met kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding .

Dankzij flexibele productontwikkeling worden trends snel en eenvoudig doorgevoerd. Hudson maakt indruk met onderhoudsvriendelijke, overtuigende productkwaliteiten en zinvolle, modieuze assortimenten voor mannen en vrouwen van alle leeftijden .

 

HET HUDSON-ASSORTIMENT VOOR DAMES

Het aanbod Hudson kousen voor dames is breed: comfortabele damespanty's voor verschillende draaggelegenheden, damessokken in diverse klassieke en felle kleuren en comfortabele damesleggings zonder vervelende naden in het pantygedeelte. Hudson producten zijn divers, ongecompliceerd en perfect voor het hele gezin.

 

Puma

In onze winkel vind u de sport sokken van puma . U moet hierbij denken aan de gewone sportsokken (basiskleuren) maar ook de quarters en invisble voor in sneakers en de ballerina's voor in de hele lage schoenen.