Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Red Button

Voor veel vrouwen is het niet gemakkelijk de perfecte jeans te vinden. Wanneer je deze dan hebt gevonden, blijkt vaak dat je er niet van op aankunt dat de fit de volgende keer hetzelfde is.
Red Button heeft een constante en goede pasvorm voor bijna iedere vrouw.

Red Button Jeans vol passie
Red Button is een Nederlands kledingmerk dat zich met name richt op jeans en broeken. De meeste Red Button broeken beschikken over een iets hogere tailleband en dat wordt door veel vrouwen als erg prettig ervaren. Red Button Jeans  een geweldige pasvormRed Button jeans verschillende modellen
Elk model is voorzien van een naam (Jimmy, Lola, Amy etc.), dus heb je een broek die goed bevalt, onthoud de naam van het model dan. De namen worden namelijk altijd gebruikt in nieuwe voor- en najaarscollecties.

 
Copyright © 2021 Verheggen Mode
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren