logo home winkel collectie textiel nieuws merken contact
Untitled Document
Collectie
damesmode
herenmode
lingerie
sport/badmode
ondermode
nachtmode
beenmode
fournituren en carnaval
fournituren
 
Textielbedrukking
 

Van oudsher bedrukken we al kleding. Dit is ooit begonnen om de sportkleding van de diverse verenigingen te voorzien van sponsor en rugnummers. Het bedrukken is inmiddels enorm uitgegroeid. Nu vinden diverse bedrijven, vriendengroepen de weg naar onze drukstudio. Er is heel veel mogelijk van teksten tot full-color print.
De prijs is afhankelijk van het formaat van de bedruking. 

Loop gerust even bij ons binnen en informeer vrijblijvend over de diverse mogelijkheden of stuur een mailtje voor een prijsopgave. Ik (Theo) ben eigenlijk altijd wel in de buurt om mee te denken en passende oplossingen te zoeken voor uw textieldrukwerk.

 
 
 
Algemeen
> Disclaimer
> Privacy Policy
Service
> Waardecheques
> Ruilen
> Coupeuse
> Stomerij
> Spaarsysteem
> Inschrijven Sloggi Nieuwbrief
Contact
Dorpstraat 33
6093 EA Heythuysen
T. 0475 - 49 40 40
E. info@verheggentextiel.nl
I. www.verheggenmode.nl
facebook twitter
Copyright 2016